-
Przywitanie oraz bardzo dobry sposób na zarobek w dziedzinie MLM
Witam wszystkich serdecznie. Zarejestrowałem się na forum, ponieważ szukam chętnych do współpracy w biznesie z dziedziny marketingu wielopoziomowego, więc pozwolę sobie przejść do rzeczy:
Biznes opiera się na prostej matrycy binarnej o ośmiu poziomach (nie jest więc niekończącym się łańcuszkiem). Produkt, który należy zakupić oraz polecić to wysokiej klasy narzędzia internetowe (autoresponder, pokój konferencyjny, hosting bez ograniczeń transferu, etc). Oprócz porządnych narzędzi internetowych otrzymujemy system zarabiania, który przy bardzo niskim wkładzie własnym zapewni nam stały dochód w wysokości około 7000PLN co miesiąc przez przynajmniej kilka lat. W biznesie nie ma nie wiadomych. Jest praca - jest zysk. Legalny w 100%.
Nie będę się rozpisywał, nie chcę zawalać cudzego forum (bądź, co bądź czuję się tu jak gość). Proszę nie traktować mojej wiadomości jako spam. Zapraszam ludzi do udziału w mojej strukturze i do współpracy konkretnie ze mną.
Zainteresowanych proszę o wysłanie krótkiej wiadomości z prośbą o szczegóły na adres mailowy: pppiot@wp.pl
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy,
Paweł P.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia