Do 2355 pozycje długie są bezpieczne, zejście poniżej ( i wydłużenie koreky w stosunku do zaznaczonych przerywana linią) wsparć tam zlokalizowanych może oznaczać lokalną korektę do 2310, potem dalsze wzrosty.
Do 2355 pozycje długie są bezpieczne, zejście poniżej ( i wydłużenie koreky w stosunku do zaznaczonych przerywana linią) wsparć tam zlokalizowanych może oznaczać lokalną korektę do 2310, potem dalsze wzrosty.
Ostatnio edytowane przez InfoTrader ; 28-05-2010 o 11:50
2401 - zrobione przy obrotach jak w warzywniaku.
Kusi S po 2400 ...
Założenie jest proste - kasę przykłada zagranica a polskie fundy tylko naśladują...
Na godzinach wskaźniki w strefie wykupienia, S może zapłacić.
2350 obronione. Czy to dobry czas na L?
Jeszcze nie.
Czekam na wyrysowanie pełnej korekty co może oznaczać zejście do 2320-10
InfoTrader :
było tak jak na wykresie z 2350- 2370 ... ... czapka z głowy i pozdrowienia !
Prawdopodobnie mamy zakończoną korektę i czeka nas ruch w górę. Bardzo płytka korekta, ale nie ma co się kłócić z rynkiem. mamy sygnał kupna ze stopem na dzisiejszym minimum.
wystawiłem dziś zlecenia po L na 2310, 320, 330, 340 - i żadne nie weszłoWidać, że parcie na północ jest.
Dzisiaj giełda poszła po mojej myśli niestety za dużo transakcji wykonałem i zjadło mi to część zysku. Jeśli jutro dane w stanach będą dobre to myślę, że w piątek fw20 ma szanse otworzyć się +60 pkt. Niestety zostawiłem tylko jedną pozycję L. No ale zobaczmy giełda lubi sprawiać niespodzianki.
A tak poza tym to witam wszystkich- to mój pierwszy post. Strona jak i forum jak zdążyłem zauważyć stoją na wysokim merytorycznym poziomie.