-
Super Moderator
BONUSY dla użytkowników Infoinwestor
W odpowiedzi na Wasze prośby przygotowaliśmy pakiety usług o terminach 90 dni i 180 dni. Dzięki wykupieniu abonamentu dostępu np. do Analiz otrzymujecie:
rabat 20% (przy 90 dniach) czyli prawie miesiąc Gratis
rabat 30% (przy 180 dniach) czyli prawie 2 miesiące Gratis
Oczywistą korzyścią jest oszczędność na comiesięcznych przelewach i zachowanie Ciągłości.
Ponadto dla Spółek Prowzrostowych wprowadziliśmy powiadomienia mailowe, czyli w momencie publikacji analizy abonent otrzymuje maila z powiadomieniem dzięki czemu codziennie macie informacje jakie akcje kupować.
(bez abonamentu opóźnienie dostępu do analizy wynosi 14 dni)
W dalszej kolejności wprowadzimy powiadomienia dla Analiz kontraktów oraz jeśli będzie zapotrzebowanie Smsy powiadamiające o aktywacji zleceń kupna i sprzedaży na Spółkach prowzrostowych- jeśli ta opcja Was interesujcie dopisujcie się do posta.
Aktywuj wybraną usługę
-
Witam !
Czy na kontrakty bedą sygnały DT lub dlugoterminowe przez sms?
pozdrawiam
mimi
-
Super Moderator
Ciekawy pomysł Mimi, jeden pomysł podsunął mi już DJ. Więc jak zrealizuję to co planuję to będą, ale to perspektywa kilku miesięcy ponieważ wymagałoby to dużej automatyzacji.
Swoją drogą na jesieni powinny pojawić się biuletyny na waluty i USA i planuję zmianę formy aktualnych analiz kontraktów ale po wakacjach.
-
Super Moderator
Kolejne zmiany: nowa wersja Strony Głównej z oknem artykułów oraz opisanymi usługami. >>>>SG
Na początek kilka artykułów jak zacząć inwestować na giełdzie. Baza z dnia na dzień będzie powiększana więc zaglądajcie
-
Witam !
Ciekawa jestem kiedy kończy mi się abonament na kontrakty , nie chcialabym przegapić terminu . Nie potrafię odnaleźć. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
mimi
-
Super Moderator
Mimi kliknij na samej górze w swój NICK na czerwonym polu wtedy przejdziesz do informacji o swoim koncie.
Ostatnia pozycja na liście to :moje usługi" tam znajdziesz datę abonamentu -od- do-
Uprawnienia