Kolejna falka uderzeniowa. Po konsolidacji odbiciowej od dołka ruch w górę. Wolumenu dużego nie ma ale udało się wyjść ponad opór zlokalizowany przy 4,4 zł.
Spółka miała robić drogi w USA, ale na to wygląda że plan upadł (albo ja jestem niedoinformowany). Kurs znowu przy minimum i nie wiem czy nie będzie nowego dołka bo na to wygląda.
No właśnie, pomysł na drogi w USA chyba nie wypalił bo kurs znajduje się poniżej dołków z 2009 roku. Jak dobrze pamiętam, to spadek rozpoczął się od dnia asymilacji akcji po emisji z prawem poboru, to było we wrześniu 2010. Od tego czasu cały czas w dół. Może już warto się zainteresować?
New Connect ostatnio nie jest zbyt modny. Nowe spółki cały wchodzą na parkiet ale trudno na nich zarobić bo możliwość mają tylko osoby biorące udział Private IPO. Ale nieważne, nie jest to moim celem, żeby atakować doradców, z czegoś muszą żyć Ostatnio przygladam się tej spółeczce i chociaż jest na dnie podoba mi się, że zaatakowała linię trendu spadkowego. Teraz się cofneła ale dalej jest nad. I tu moje pytanie, czy może ktoś zobaczyć, gdzie można by ją chapnąć Wiem, ze ryzyko jest duże, zwłaszcza przy takim słabym rynku jaki mamy. Ale może warto. Na początku listopada były większe niż zwykle obroty, moze to jakiś sygnał?
To podejście pod 4 PLN było prawdopodobnie wykończeniem 5 fali w impulsie. Potwierdza to również dywergencja. Teraz powinno zostać ukształtowana wieksza korekta, która może zejśc nawet do 2,8 PLN.
Akcjonariusze Aton-HT zdecydują o wyrażeniu zgody na dopuszczenie i wprowadzenie akcji serii B, C, D i E spółki do obrotu na rynku regulowanym GPW. Decyzja w tej sprawie zostanie podjęta na NWZ zaplanowanym na 25 kwietnia.