-
Super Moderator
[atonht]: Aton-ht
Spółka podobno może pomóc w Zatoce Meksykańskiej z walką zanieczyszczeniami. Takie informacje podaje PB .
Jak na razie kurs umiarkowanie reaguje chociaż obrót już całkiem spory. Być może blokadą jest ciężar PP - tutaj obrót jest podobny, ale wolumen 1,5 razy większy.
-
Spółka z NewConnect jest bliżej podpisania kontraktu na oczyszczanie amerykańskich plaż z ropy.
Miesiąc po pierwszych ogólnikowych informacjach o możliwości udziału Atonu-HT w usuwaniu skutków katastrofy ekologicznej w Zatoce Meksykańskiej poznaliśmy pierwsze konkrety.
- W sierpniu wysyłamy urządzenie do USA. Będzie ono testowane na poligonie we wrześniu, wtedy też powinna się rozstrzygnąć sprawa kontraktu – mówi Robert Barczyk, prezes spółki produkującej urządzenia do unieszkodliwiana odpadów. (PB)
Ciekawe jak jutro zachowa się kurs - może być kupowanie plotek
-
Wczorajsze wzrosty na sporym wolumenie. Dzisiaj delikatnie z testem połowy wczorajszego korpusu. Jeżeli na jutrzejszej sesji popyt znowu się pokaże to kontynuacja ruchu up jak najbardziej prawdopodobna. Po przeliczeniu cen w skutek odjęcia PP, górna cena konsolidacji przebiega w rejonie 7 zł (są jeszcze cienie świeczek, gdzie ceny zaszły do 7,14 i 7,05 zł). Jeżeli dojdzie do wybicia zasięg ruchu to około 1,5 zł - wynika z wysokości konsolidacji.
-
Senior Member
Union Investment TFI ujawnił się z pakietem 5,37 proc. akcji - raport spółki
-
Senior Member
Czekam na ruch na tej spółeczce bo mam czucie
że da zarobić. Aż się prosi wybicie ponad 7 zeta
-
Podejście pod opór. No Larry idzie z Twoim planem.
-
Ładna obrona. Chociaż to dzisiejsze poranne obsunięcie mnie wystraszyło. Trochę akcji zakupiłem, ale dzisiaj już jestem na plusie. Liczę na wybicie oporów.
-
Super Moderator
Liczę na to że Was chłopaki wyrzucił na stopie albo sprzedaliście z ręki. Ktoś sypie akcjami, a powodem jest asymilacja PDA ze starymi papierami, a trudno powiedzieć gdzie się odpowiednio skróci. Obecnie kurs dotarł do minimów z Czerwca.
-
Senior Member
Po wyprzedaży ciężko mu się podnieść. No chyba trzeba poczekać na lepszy moment. Ponownie wraca do dołka. Słabość widzę
-
Znowu blisko dołka. Widać, że papier nie ma odpowiedniej mocy. Spadki zatrzymały się blisko minimów tegorocznych.
Uprawnienia