-
Super Moderator
[jdb]: Jurajski dom brokerski
Wartość akcji Jurajskiego Domu Brokerskiego, świadczącego usługi brokerskie oraz analityczne i konsultingowe w zakresie ubezpieczeń, na otwarciu w pierwszym dniu notowań na rynku NewConnect nie uległa zmianie. Za jeden papier płacono 0,18 zł.
Na NewConnect zadebiutowało 10.918.000 akcji spółki serii B i 13.682.000 akcji serii C.
Jurajski Dom Brokerski świadczy usługi w szczególności w obszarach ubezpieczeń majątkowych, komunikacyjnych, finansowych oraz pracowniczych.
W niedawnej ofercie prywatnej spółka pozyskała blisko 2 mln zł.(PAP)
Trzeba sprawdzić Dokument Informacyjny
-
Super Moderator
Zapraszam do lektury: DOKUMENT INF.
oraz dzielenia się spostrzeżeniami na temat spółki. Branża ciekawa ...
-
Super Moderator
Trzecia sesja i na razie spokój, widać ruchy akcji ale rozstrzygnięć brak.
-
Senior Member
ogolnie na NC jest teraz nieciekawie caly index leci w dol
-
Super Moderator
Tak, słabość widać. Ale ja obserwuję zachowanie JDB bo w ofercie uczestniczył podmiot z grupy Invest con (Ci sami od Teliani!). Pamietasz na początku przy Teliani też mieszali papierem, potem było kilka dni spokoju i jazda do góry. Może sytuacja się powtórzy
dlatego trzeba monitorować.
-
Senior Member
Pamietam,dlatego tez obserwuje,prawie wszystkie spolki gdzie uczestniczy Invest con daja zarobic
-
Super Moderator
@Janusz, jakieś decyzje inwestycyjne odnośnie JDB. Ja już pierwszy pakiet po 0,17 gr kupiłem.
-
Senior Member
Renton,witaj w klubie : ),dzisiaj zrobilem zakupy tez po 0.17,czekamy i monitorujemy
-
Senior Member
A co poznaniaki z IC szykują jakaś grubsza akcje na JDB ?
-
Super Moderator
Nie znasz dnia ani godziny
Schemat wprowadzenia akcji na NC podobny więc czemu nie zaryzykować?
Uprawnienia