-
Senior Member
[iqp]: Iq partners
Dzisiejszy komunikat o zaangażowaniu Pana Patrowicza rozbudził nadzieję inwestorów. Lecz na razie widać, że jest to okazja do rozdania akcji. I to podaż ma przewagę. Mimo to rękę na pulsie trzeba trzymać - być może za chwilę ruszy z kopyta i to dynamicznie. Taka jest zasada działania - pozostali spekulanci rynku też muszą zarobić.
-
Senior Member
Przychodzi rozczarowanie pierwszych, którzy uwierzyli w nazwisko. Kurs wrócił do poziomów sprzed informacji, a to może być okazja.... wyprzedaż jest ale trzeba być czujnym...
-
Senior Member
Ja się ustawiam, nie dużymi pieniędzmi, spróbuję. Może się uda. Kalkuluję jeszcze poziom zlecenia, żeby zabezpieczyć się przed spadkiem. Ale myślę, że ustalę poziom 5% od zlecenia kupna.
-
Dzisiaj delikatne podbieranie, szkoda tylko że taka duża różnica w ofertach kupno-sprzedaż.
-
Senior Member
Mi się wydaje, ze nic z tego nie będzie. Poszła plota, ci co mieli sprzedać już wyszli z akcji, a teraz większość będzie się bujała z akcjami. Podobny numer może się zdarzyć z Ruchem Chorzów. Dzisiaj podali, że P. Patrowicz ma ochotę kupić klub z ekstraklasy. A prezes Centrozapu powiedział, że to może być Ruch - no i pojechał +50% przy 60 tys. obrotu.
-
Widać jakiś ruch w interesie. Zaczyna się podbieranie... Chyba to już czas, w końcu powinni ruszyć do góry.
-
Moderator
Potem Pan P wpadnie na pomysł że by chciał kupić Pizze bo jest głodny i MaXiPIZZA urośnie 1000 % i to naprawdę jest super !!!!!!!
Ostatnio edytowane przez naskalnik ; 14-07-2011 o 14:21
-
No właśnie to jest to ryzyko, że nie wiadomo kiedy się skończy parcie. Dzisiaj już spokojnie chociaż jakieś tam obroty kręcą. A RUCH Chorzów już całkiem odpuszczony, ale tutaj jeszcze można spodziewać się kręcenia.
Uprawnienia