[SSI]: Wydaje mi się że to może być spółka na długi termin czyli długoterminowa
Wydaje mi się że to może być spółka na długi termin czyli długoterminowa mam na myśli że to spółka może już 2011-2012-2015 stać się naprawdę wartościową...
Nie chce cie zniechecac ale rok temu tez tak myslalem o SSI,kupilem wtedy zdaje sie za0.29,i kisilem sie chyba z pol roku az wreszcie oddalem po 0.28,to NC jak dla mnie nic tutaj nie jest na dlugoterminowo,tylko spekulacyjnie i najlepiej zaraz po debiucie Pozdrawiam i zycze powodzenia
no obrót iście diabelski losy ale spokojnie podchodzę to dopiero 1 dzień a coś zacząłem przeliczać zyski spółki spółka naprawdę niedoceniana brak normalnej wyceny min to dla niej 50 gr powinno być przy takich spadkach
naprawdę nikt nie lubi tej spółki czy co musi się pojawić chętny do brania większych ilości tzw 5mln np. przykład
Witam po sporej przerwie!!!! Cały czas "poraniony" i podziurawiony kapitał nadal ------------Ale żyję zdrów jestem i powoli leniwym krokiem wracam na parkiet z uwagi na brak zapasów finansowych sporo się działo pod moją nieobecność ....
ssi mam w portfelu coś się zaczynają tańce ciekawe czy to jednodniowe wymijanki czy coś się klaruje......