-
Senior Member
[11BIT]: INTWORKS-mozebyc ciekawie
INTWORKS-od niedawna na NC ,INVESTCON ma udzialy ,wykres wyglada dobrze ,od szczytu ma co odrabiac,a Poznaniacy lubia pompowac,FABFORMY ,T2Investment,tez w gore(Investcon akcjonariuszem)i jeszcze Surfland ,kto lubi ryzyko zapraszam
-
Senior Member
SURFLAND-ktos akumuluje od 2.3-2.4 znika wszystko
-
Senior Member
ATSENERGY-taniej juz nie bedzie a widac popyt
-
Senior Member
Przed wczoraj pisalem o SURFLAND ,wedlug mnie ktos zbiera,dzisiaj to samo wyczyscili STOPY i do gory a to jakby kogos interesowalo
Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 13/2011
data dodania 2011-10-19 16:11:58
spółka Surfland Systemy Komputerowe SA
Pozyskanie znaczącego zamówienia na dostawę sprzętu i usług IT
Zarząd Surfland Systemy Komputerowe SA ("Emitent") informuje o pozyskaniu znaczącego zamówienia obejmującego dostawę urządzeń UPS dużej mocy oraz prace instalacyjne w obszarze okablowania logicznego i elektrycznego na terenie fabryki klienta.
Klientem Emitenta jest polski oddział międzynarodowej firmy produkcyjnej z branży tworzyw sztucznych zatrudniającej ponad 2.400 osób na całym świecie, o rocznych obrotach przekraczających 1.5 mld USD.
Zamówienie będzie realizowane etapowo, początek przewidziano na 24.10.2011, zakończenie planowane jest na 03.2012. Zgodnie z ustaleniami pomiędzy stronami 95% prac będących przedmiotem zamówienia zostanie wykonane i rozliczone do końca bieżącego roku. Wartość netto wynagrodzenia Emitenta za sprzęt i usługi dostarczone w ramach niniejszego zamówienia przekracza kwotę 320 000,00 zł.
Kryterium stanowiącym o uznaniu powyższego zamówienia za istotne jest jego wartość w relacji do wysokości kapitału Spółki.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu w brzmieniu określonym w Załączniku nr 1 do Uchwały Nr 733/2009 z dnia 18 grudnia 2009 roku.
Osoby reprezentujące spółkę:
Edyta Kąkiel - Dyrektor ds. Marketingu
powrót
-
.... myślisz, że warto się podłączyć?
-
Senior Member
Decyzje podejmuj sam,Ja jestem na pokladzie ,poniewaz wedlug mnie mozna zarobic,ciekawy jest tez KLON,IPOSA,IPODS(350 tys.akcji w obrocie,pod koniec roku koncza sie lock up,akcjonariat-41%INVESTCON)
-
:-) no co do decyzji to wiem wiem :-) moja kasa moja decyzja :-)... i tak dla mnie to głównie informacje do obserwacji i nauki, dlatego fajnie tutaj znaleźć wytypowane spółki.
-
Senior Member
-
Senior Member
miela i miela ciekawe co z tego mielenia wyniknie
Uprawnienia