-
Super Moderator
Karen znowu w gorę - a jutro przewidziane jest ujawnienie inwestora
-
Senior Member
Szukałem informacji o inwestorze, która miała być podana do 23. Lipca. Nic nie znalazłem. Macie może jakieś info?
-
Super Moderator
Przeglądałem komunikaty w Monitorze Informacji i też nie znalazłem raportu. Na stronie PB pojawiła się informacja, że na razie nie ma na ten temat żadnych wiadomości, a z zarządem nie można się skontaktować.
-
Senior Member
Jest komunikat. Przeczytałem go raz i muszę przeczytać kolejny bo szykuje się niezły szwindel. Wykup wierzytelności Techmex za nieruchomości z opcjami odkupu i opcjami sprzedaży. Emisja akcji obejmowanych za nieruchomości z wczesniejszą możliwością zamiany nowych akcji za te, które już są w obrocie. Coś namieszane...
Dodatkowy komunikat o KAREN
Ostatnio edytowane przez PawelB ; 25-07-2010 o 23:40
-
Moderator
Dokładnie,a tym branżowym inwestorem zagranicznym jest...Halina Paszyńska, zamieszkała w Stanach Zjednoczonych.Hahahahahaha takie numery to oglądałem w Tygrysach Europy,tam to nie przeszło-a na GPW przejdzie...
-
Super Moderator
Komputron marnie ale KAren ładnie kupują. Po spadku czas na odbicie w górę
-
Super Moderator
przebudzenie po przydługiej korekcie również na KAren
-
Senior Member
jak Renton powiedział w dzisiejszej analizie Karen w Prowzrostowych tak i jest- podchodzi pod 1,43
-
Senior Member
Karen i Komputron mocne ale to Karen prawdziwy fenomen 1,90 w maksie i 16,5 mln obrotu!
-
Super Moderator
Karen skończył korektę - 1,5 obronione i teraz na 2 zł
Uprawnienia