+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 4
PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Temat: [komputron]: Komputronik

Junior Member

Jak oceniacie na dzień dzisiejszy komputronik ? Czy akcje tego hurtownika podskoczą czy tez utrzymają sie narazie na tym poziomie ?

Junior Member

04.10. Warszawa (PAP) - Analitycy DI BRE Banku w raporcie z 28 września obniżyli cenę docelową akcji Komputronika do 10,12 zł z 11,56 zł, podtrzymując rekomendację "trzymaj".

Raport został wydany przy kursie akcji spółki na poziomie 10,8 zł, a w poniedziałek na zamknięciu płacono za nie 10,06 zł.
    (PAP)

gsu/ jtt/

Senior Member

Dzisiaj odreagowanie spadków. Kurs dotarł do luki hossy, która powstrzymała wyprzedaż.

Junior Member

Na początek witam wszystkich, jest to mój pierwszy post, ale mam nadzieję że nie ostatni. Jestem leszczykiem i dopiero się uczę inwestować na giełdzie, mam nadzieję że nie walnę jakiejś gafy na dzień dobry

Co do tematu.
    W poniedziałek czeka nas publikacja wyników Komputronika i po wcześniejszych danych na temat sprzedaży i plotkach na temat zaskoczenia (pozytywnego) samego zarządu odnośnie wyników wydaje mi się że będzie można zarobić na tych akcjach parę grosza. Zwłaszcza biorąc pod uwagę niedowartościowanie spółki i chyba (uczę się ) odwrócenie trendu.

Senior Member Avatar KKamil

Ciekawa spółka, brawo za zwrócenie uwagi. Można zwrócić uwagę na styczniową konsolidację, która mi przypomina korektę płaską. Warta uwagi

Moderator Avatar Skarabeusz

KKamil złożył tą propozycję, wczoraj padł sygnał kupna, dziś można tylko obserwować i cieszyć się z zajętej pozycji ;-)

Senior Member

Co i o niej sobie spekuła przypomniała Dawno zapomniana, ale święci swoje pięć minut. Ja dzisiaj na Midasie pogrywam, na razie na plusie

Senior Member Avatar konrad.jawor

Idzie po korekcie do góry? Kurs już naszedł na dołek falki A a więc jest to typowe dla końca korekty. Miner w książce pisze "overlapping"

Member Avatar snake

Wziołem troche dziś papieru ciekawe z której strony wyjdzie z tego klina.
    Attached Images

Member Avatar snake

hah.. nawet sie pojawiła w prowzrostowych, niestety mnie wywaliło na stopie :/

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia