-
Senior Member
Czy ktoś może napisać gdzie można oczekiwać dołka, nie piszę tutaj o znalezieniu trwałego dołka, ale gdzie może być (chciałbym to skonfrontować z moimi wyliczeniami).
-
!! OKAZJA zaKUPów !!
Przebiło wczorajszy szczyt
)
Czyli jedziemy na północ
Na wielu wskaźnikach tygodniowych, miesięcznym mocno wyprzedany!!
Na dziennym CCI daje mi sygnał po wczorajszej sesji.
Czas zakupów
-
POLIMEX-MOSTOSTAL: Wypłata dywidendy – rekomendacja Rady Nadzorczej.
2011-05-20 17:03:38
Podstawa prawna: Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
Zarząd Polimex-Mostostal informuje, iż w dniu 19 maja 2011 r. Rada Nadzorcza, na wniosek Zarządu Spółki, postanowiła zarekomendować Walnemu Zgromadzeniu Akcjonariuszy wypłatę dywidendy za rok obrotowy 2010 w wysokości 0,04 zł na akcję (słownie: cztery grosze). Łączna wartość wypłaconej dywidendy wyniesie, według stanu kapitału zakładowego na dzień dzisiejszy, 20.846.163,04 zł (słownie: dwadzieścia milionów osiemset czterdzieści sześć tysięcy sto sześćdziesiąt trzy złote i 04/100 grosze).
-
-
Senior Member
Nie jestem pewien czy spadki na tej spółce są już skończone. Moim zdaniem zobaczymy jeszcze nowy dołek chociaż może być już robione bardzo ciężko.
-
Senior Member
Espirito Santo Investment Bank podwyższył rekomendację dla Polimeksu do "kupuj". Cena docelowa dla Polimeksu to 3,8 zł.
-
Senior Member
Od dołka kurs spółki zrobił ładny układ wzrostowy. Teraz, tak jak pisał Renton w analizie prowzrostowych przydałaby się korekta w postaci trzech fal. A potem tylko szukać dogodnej okazji do zajęcia pozycji zabezpieczonej stopem. Pierwsze zejście już mamy, a kurs zatrzymał się na linii pod dołkami. Czy to już koniec przeceny pokaże czas. Dla mnie poziom 3,15 zł byłby optymalny do zakupu.
-
Senior Member
Wiecie może co tak Polimex wyskoczył? Ponad 10% po słabych danych. Spekuła czy był jakiś komunikat?
-
-
Senior Member
Dzięki, nie widziałem komunikatu. Będę musiał się do niego dokopać
Uprawnienia