-
Super Moderator
Koniec konsolidacji, kolejna falka w górę się rysuje. 1,30 PLN lokalny opór i zniesienia Fibo.
-
Super Moderator
Czas na częściowe zyski, dynamika oraz mielenie przy szczycie to oznaka delikatnego wyczerpania potencjału. Szybko zarobione pieniądze, nagroda się należy.
-
Super Moderator
-
Senior Member
Wybili poprzedni szczycik, a to znaczy że jedziemy wyżej. Up, Up, Up
-
Macie zamiar zapisywać się na nowe akcje czy sprzedajecie PP? Ja nie wiem co robić. Spodziewam się, że po wprowadzeniu nowym akcji (może w ramach PDA) kurs ich pewnie spadnie, jak emisja jest 1:4. I co z tego, że po 70 groszy. Wystarczy spojrzeć na kurs Polsatu, nic się nie dzieje od debiutu poza ruchami góra-dół, ale trendu to tam nie ma wzrostowego. Solorz nie daje zarobić akcjonariuszom, tylko swoim koleżkom.
-
Senior Member
Historia pokazuje, że lepiej poczekac i kupic z rynku po asymilacji bo kurs spada. A przy takiej emisji nie wiem ja Wy ale dla mnie będzie okazja kupić po dużo niższej cenie. A powód po prostu jest banalny - głównemu akcjonaruszowi nie potrzeba tyle akcji żeby sprawować kontroli nad spółką. Więc na początku da kasę na PP, a potem odbierze przy sprzedaży PDA. Takie jest moje zdanie.
-
Senior Member
Obroty na PDA większe niż na akcjach.
-
Super Moderator
Do 2016 roku 95 proc. Polaków będzie miało dostęp do internetu o przepustowości 30 Mb/s - powiedziała PAP prezes Urzędu Komunikacji Elektronicznej Magdalena Gaj.
"Cały czas realizowane są inwestycje w sieci szerokopasmowe w całej Polsce. Do osiągnięciu celów Europejskiej Agendy Cyfrowej przyczynią się bezprzewodowe sieci internetowe, które powstaną w wyniku przetargu na częstotliwości 1800 i 800 MHz. Przetarg na 800 MHz odbędzie się prawdopodobnie w przyszłym roku. Na tych częstotliwościach można oferować internet LTE o przepustowości 100 Mb/s. Dzięki rozwojowi internetu bezprzewodowego będziemy mogli osiągnąć cele Unii Europejskiej" - powiedziała w wywiadzie dla PAP Gaj.
-
Senior Member
Solorz się rozwodzi, jednak jak donoszą media nie będzie miało to wpływu na inwestycje biznesmena. Uspokoi to kurs Midasa, który jest blisko dołków?
Uprawnienia