-
Moderator
zgadza się raczej teraz to korekta
-
Moderator
Spacyfikowany przez spadek portfel -50% AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ALE Wchodzę jestem na pokładzie @!!!!!!!!!!!!!!! Gdzieś muszę odrobić tę MAX stratę coś czuję że pojedziemy przy 7 zł juz obliczy łęm że będę dopiero w połowie odrobienia straty czyli 50% straty aaaaaaaaaaaaaaa bojku ale bolą te straty z ostatnich dni jej najbardziej boli że skotan prawie wrócił do ceny pojechał 25 % JEJ coś mi się wydaje że przydała mi się by urlop bo już chyba nie kontaktuję co się dzieje liczę na cdreda teraz czekam i nic nie robię liczę jazdę do góry zobaczymy nie mam stopa nic mnie nie wywali sam zdecyduję a teraz tylko wychodzę z zyskiem amen !!!!!!!!!!!!!!!!
czekam na 7 50 % odrobionych strat możliwe wyjście !!!! ale mnie przewietrzyli kurde teraz do mnie dociera jaką stratę zaliczyłem Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Senior Member
Ostro pogrywasz
przy takim rynku bez stopa. Nie mam CDReda bo mnie przeraża spadek i obecny marazm. Ktoś trzyma spółkę - albo chce się dalej redukować, tam akcji jest mnóstwo, albo ma jakiś konkretny plan dla spółki
-
Senior Member
Przesunięcie terminu rozprawy na październik w sprawie wydania Wiedźmina na konsole XBox360 sprawie, że kurs spada. A to wszystko z obawy o przesunięcie debiutu gry na konsolę, którego pierwotny termin to I kwartał przyszłego roku. Znając zycie i podejście sądów (chociaz do rozprawa we Francji w Lyonie) to można spodziewać się przesunięcia debiutu.
A teraz z innej bajki: na Steamie - największej na świecie platformie cyfrowej dystrybucji gier w kategorii "Top Sellers" dwa miejsca na pudle zajmują obecnie tytuły z Polski. Pierwsze miejsce należy do Dead Island - najnowszego tytułu wrocławskiego studia Techland, a na drugie miejsce powrócił Wiedźmin 2 z CD Projekt RED.
-
Senior Member
Dzisiaj ujawnili rekomendacje od Amerbrokers - cena docelowa to 5,94 zł
cytat z opisu - "CD Projekt RED staje się podmiotem o zasięgu światowym,głównie dzięki rozpoznawalności sztandarowego produktu - gry Wiedźmin i jego kolejnym odsłonom oraz cyfrowej dystrybucji gier poprzez serwis gog.com. Dodatkowo spółka poprzez podmiot zależny CD Projekt Dystrybucja jest uznanym dystrybutorem na rynku krajowym największych producentów na rynku gier (EA, Blizzard) czy filmów (Disney)"
-
Super Moderator
Kurs zniósł 50% wzrostów od dołka. Czy już czas na kupowanie? wskaźnik na to pozwala oraz obroniona luka hossy. Jaki zasięg? jak dla mnie 5,30 PLN. (spółka była już w monitoringu i dała zarobić 37%, wejście 6.10, wyjście 21.11)
-
Member
[CDRED]: CDRED (d. OPTIMUS)
Przepięcie wątku związane z weryfikacją indeksów
-
Senior Member
No dzisiaj ładna zwyżka i kurs już pod lokalnym szczytem... Widły
-
Senior Member
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 5 / 2012
Data sporządzenia: 2012-01-26
Skrócona nazwa emitenta
CD Projekt RED SA
Temat
Ustalenie daty premiery gry "Wiedźmin 2: Zabójcy Królów" na platformę Xbox 360
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 1 Ustawy o ofercie - informacje poufne
Treść raportu:
Zarząd Spółki CD Projekt RED S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Jagiellońskiej 74 (dalej "Spółka"), w nawiązaniu do informacji przekazanej w Raporcie Bieżącym nr 49/2011 z dnia 1 sierpnia 2011 roku, niniejszym informuje o ustaleniu ostatecznej daty ogólnoświatowej premiery gry "Wiedźmin 2: Zabójcy Królów" / "The Witcher 2: Assassins of Kings" na platformę Xbox 360 (dalej jako "Gra") na dzień 17 kwietnia 2012 roku.
W opinii Zarządu, podjęta po konsultacjach ze światowymi wydawcami Gry decyzja o finalnym rozpoczęciu sprzedaży Gry w tym terminie, powinna pozytywnie wpłynąć na globalne wyniki sprzedaży konsolowej wersji tytułu.
Zarząd Spółki postanowił o podaniu niniejszej informacji do publicznej wiadomości z uwagi na jej znaczenie dla oceny wartości instrumentów finansowych Spółki, w szczególności na fakt, iż wyniki sprzedaży Gry ocenia jako istotny czynnik, mogący mieć wpływ na wysokość przychodów i zysku grupy kapitałowej CD Projekt RED.
-
Obecna sytuacja techniczna na tym walorze wydaje się mi być bardzo korzystna. Po dłuższej konsolidacji cen w rejonie 5,0-5,5 zł i jednodniowym wystrzale ceny ponownie się skonsolidowały. Konsolidacja przyjęła wygląd wąskiego prostokąta, flagi. Zaś jego umiejscowienie przypadło w rejonie średnioterminowej strefy oporów 6,15-626 zł (luka bessy). Pokonanie tego oporu powinno skutkować falą wzrostów w rejon 7,30 zł.
Ostatnio edytowane przez InfoAdministrator ; 02-02-2012 o 16:58
Powód: art. 6 regulaminu
Uprawnienia