-
dziś o 9.30 prezes Lubawy będzie gościem w tvn cnbc
-
Senior Member
Pan Litwin już jest posiadaczem akcji wyemitowanym dla niego - razem ze spółką, której jest głównym akcjonariuszem posiada ponad 30% akcji Lubawy
więcej w komunikacie
-
Moderator
Ostatnie zachowania Lubawy spowodowały że zostałem wyrzucony z rynku i jestem lekko zaniepokojony co się tu kurcze dziej dlatego na razie patrzę i obserwuję co się dzieje No i jeszcze dodatkowo mamy korekte! rynków chyba się zaczyna dopiero więc stoję z boku.... czekam .... zobaczymy czy się opłaci
-
-
Senior Member
Jest wiele spółek, więc jeżeli nie idzie na jednej to trzeba się przenieść na kolejną.
-
Moderator
TY CO tu się dzieje zaraz będzie złotówka Ale numer kurcze kurcze
-
Moderator
mamy naprawdę niskie wyceny wszystkich akcji ale jest jeszcze trochę do odrobienia ciekawe czy LUBAWA jest wstanie się podnieść lekka obrona jest .... ciekawe na ile starczy siły by trochę odbić jest szansa pytanie czy pojedzie 0.80 to teraz lekki opór pytanie czy dadzą radę
-
Moderator
No i Lubawka można powiedzieć że Ulubieniec mój narazie nie mam akcji ale lukam już na nią ..... zobaczymy co dalej się wydarzy powrót jest obarczony doświadczeniem przeżytym a ono ceną wiedzą powinno być przelane ai walka będzie dalej o kasę
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia