Ale polecieli Spółki kojarzone kiedyś z Panem Niebrzydowskim nie mają ostatnio szczęścia na parkiecie. Już sobie go odpuściłem na dobre. Larry, daj spokój już Gantowi, już się wyszumiał, czas na emeryturę
Wczoraj nowy dołek, dzisiaj odbicie w zasięgu wczorajszego słupka - formacja Harami. Na pewno jeszcze nie odwraca ruchu spadkowego, ale ciekawie powinny wyglądać najbliższe sesje...
Dziś Przed sesją HotNews o umowie kredytowej na 57,5 mln zł, kurs w odpowiedzi delikatnie rośnie, choć po tak dużych spadkach przydałoby się większe odbicie. Opory 13,50 wyżej 14,74.
Nadzieje na zakończenie spadków dają dywergencje na kolejnych wskaźnikach- wykres dzienny (tygodniowy tez)
Kolejna odsłona - GANT wisi na dolnych widełkach, a to oznacza, że sentyment do spółki dalej mały. I jak się okazuje artykuł w gazecie o tym, że główni akcjonariusze nie będą sprzedawać po tak niskiej cenie, nie dał rezultatu. Wiadomo, że ostatnio giełda nas nie rozpieszcza, ale to doskonały przykład żeby unikać spółek w trendzie spadkowym.
Czy może mi ktoś potwierdzić, że na Gancie jest klin zniżkujący. Nie wiem czy coś z tego będzie albo właśnie widziałem taką analizę, jednak jest ona dość uboga w słowa i nie wiem jak do niej podejść.
Witam patrze na AT tak na oko wydawać by się mogło że dziś ciśnienie na ganta wzrasta wybiera ile może krótkie AT
kurs wydawać by się mogło próbuje wrócić do kanału wzrostowego rys poniżej ważny opór obecnie zamknięcie się w najbliższych dniach powyżej 9.80 powinno być zachętą do dalszych wzrostów rys1 ... MACD dolna linia zaczyna się podnosić do przebicia rys 2
Ostatnio edytowane przez naskalnik ; 15-03-2012 o 12:23