-
Senior Member
Dzisiaj jest na plusie, ale wczoraj było słabe zamknięcie. Czy to może jakaś wymianka na niższych poziomach, ważne że odrabia. Ale obaczymy jakie będzie zamkniecie. Przyznam się, że spodziewałem się lepszego zachowania po tym jak zrobili dołek na początku października
-
Senior Member
Na dołku dwie pozytywne formacje: Gwiazda Poranna i Trzech Białych Żołnierzy. W końcu szykuje się ruch w górę? Ale to by się wiązało z tym ,że przyjdzie lepszy czas dla giełdy no bo musi sie w takim przypadku zmieniać kapitalizacja spółek z portfela MCI
-
Senior Member
Przyznam się, że jestem pod wrazeniem ostatniego zachowania spółki. Wygląda silnie i nie poddaje się przecenie - każda wyprzedaż od razu spotyka się z kontratakiem popytu, który odzyskuje stracone pozycje. Myślę, że warto się zainteresowac.
-
Moderator
Witam jestem pod wrażeniem dalszego zachowania spółki taki wzrost non stop spółka wydaje sie bardzo silna watro się zainteresować
ciekawe czy kosmos będzie jak widać atak na 6 zł chyba już kwestią dni !!!!!!!!!!!!!
-
Member
-
Senior Member
Po wczorajszym bardzo niksim zamknięciu na fixingu, dzisiaj próba odreagowania. Czy udana, nie mogę jeszcze tego powiedzieć. Poczekam jak spółka będzie zachowywała się na kolejnych sesjach.
-
Super Moderator
Quercus wchodzi w spółkę i ma ponad 5% akcji.
Uprawnienia