-
Senior Member
[ABCDATA]: ABC Data
DM BZ WBK, w raporcie z 6 września, rozpoczął wydawanie rekomendacji dla spółki ABC Data od zalecenia "kupuj", ustalając cenę docelową dla akcji firmy na poziomie 3,25 zł.
-
Senior Member
Chyba poszły stopy bo spore zejście, zatrzymanie na 2,6 zł. Jak zakończą młotkiem to może uda się wybronić poziomy. Ale układ konsolidacyjny odchodzi i teraz trzeba szukać nowego układu.
-
Senior Member
ć raportu:
Zarząd OPTIMUS S.A. z siedzibą w Warszawie (03-301) przy ul. Jagiellońskiej 74, Budynek "E" ("Spółka") zawiadamia, że w dniu 7.10.2010 roku wpłynął do Spółki wniosek od ABC Data S.A z siedzibą w Warszawie ("ABC Data"), o wydanie w terminie do dnia 11.10.2001 roku, ABC Data formularzy o których mowa w art. 451 par. 1 Kodeksu spółek handlowych, w celu umożliwienia ABC Data wykonania praw z 3.128.036 warrantów subskrypcyjnych serii A. ABC Data zwróciła się nadto o wskazanie podmiotu uprawnionego do przyjmowania zapisów na akcje serii C2 w wykonaniu praw z warrantów subskrypcyjnych serii A oraz wskazanie rachunku bankowego na który należy uiścić cenę emisyjną akcji serii C2 obejmowanych w wykonaniu praw z warrantów subskrypcyjnych serii A. Jednocześnie ABC Data oświadczyła, iż cena emisyjna akcji serii C2 w wykonaniu praw z warrantów subskrypcyjnych serii A, w ocenie ABC Data, wynosi po rekalkulacji 1,80 zł za jedną akcję serii C2. Niezwłocznie po zajęciu stanowiska w powyższym przedmiocie Zarząd Spółki przekaże je do publicznej wiadomości w odrębnym komunikacie.
-
ja obstawiam ntt bo mam nadzieje ze z tego poziomu za duzo nie spadnie juz ... i na taka strate bedzie mnie stac...
-
Super Moderator
Ładny wzrost. Po sygnale kupna generowane obroty to pozytywnie świadczy o perspektywach. Dzisiejsza świeczka stanowi element wokół którego można budować strategię.
-
Senior Member
Ktoś ładnie dzisiaj się skrócił na spółce, spory spadek. Natomiast zupełnie inaczej wygląda to od strony układu falek. Ponieważ możemy mieć do czynienia z kształtowanie się korekty prostej z dobrze widoczną podfalą B. Czas pokaże czy miałem rację.
-
Super Moderator
Wybicie konsolidacji zaowocowało pokaźną zwyżką notowań. Dodatkowo pozytywnie na kurs wpłynęła informacja o akwizycji. Ciekawe rozegranie.
-
Senior Member
Teraz przydałaby się jakaś korekta kursu, a potem znowu do przodu. Co wy na to? Zwłaszcza, że taka dynamika musi prowadzić do częściowej realizacji zysków
-
Super Moderator
Kolejne wybicie i nowe maksima cenowe. Opisywana w Prowzrostowych 30.11, już dała sporo zarobić.
-
Member
Spółka nieźle obraca mamoną LINK dzięki niej MCI ładnie zakończy rok
Uprawnienia