+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2
PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: [EFH]: Europejski Fundusz Hipoteczny

Senior Member Avatar KKamil

No i wyszło szydło z worka... kurs na zero... bez komentarza.

Senior Member Avatar KKamil

Kolejna informacja - Europejski Fundusz Hipoteczny jest bliżej nawiązania współpracy z dubajską grupą Al Habtoor. Będzie coś z tego??

Podczas środowej sesji EFH poinformował o pojawieniu się w jego akcjonariacie spółki Al Saad Alternative Capital Investment z pakietem blisko 14,66 mln akcji, stanowiących 9,99 proc. kapitału zakładowego. Al Saad ACI jest najpewniej powiązany z grupą Al Habtoor. Najpewniej - czyli obracamy się w domysłach

Senior Member Avatar PawelB

Al Saad Alternative Capital Investments ma już 15% akcji. Ale kurs jak zwykle po porannym optymiźmie wpadł w marazm - nie ma chętnych do kupowania?

Senior Member Avatar Stockholder

Kurs spada, gdzie ten skup akcji o którym tak głośno mówiła vice-prezes w CNBC.

Senior Member Avatar Stockholder

Chyba ludzie z EFH czytają to forum - napisałem, że spółka nie skupuje akcji i patrz, wczoraj wzięli się do roboty i pierwsze 100k po 43 grosze kupili. Haha, dzięki Infoinwestor

>>> komunikat <<<

Member

Znalazłem komunikat, że inwestorzy z ZEA sprzedali akcje i mają teraz tylko 10% (zejście z 15%). Nie wiem jak to będzie, przecież mieli wchodzić do spółki na długo a teraz. Kolejne matactwo?

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2
PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia