-
Member
trafiony zatopiony, wczoraj prawdopodobnie poszły SL, już dawno taki "tanio" nie było
Pytanie brzmi czy popyt da rade wejść powyżej 3,60 tam gdzie jego miejsce.
-
-
Senior Member
Podejście pod dawną konsolidację w okolicach 3,6 zł. Jak się teraz zachowa kurs, może określić kierunek na najbliższe tygodnie. Dla mnie najlepsze rozwiązanie to powrót do bocznika. Pozwoli do wytracić zmienność i może ponownie przygotować się na kolejny atak.
-
Member
kurs wrócił na "swój" poziom 3,60 PLN, aż sam sie dziwie skąd bierze taką siłe dziś ponad 3,70 PLN gdzie przez ostatnie miesiące było to moje marzenie xD
-
Zastanawia mnie czy te ruchy z podbijaniem to próba odbierania akcji na korektach czy brak siły popytu żeby wyprowadzić mocniejszy atak. Za chwilę kurs znowu wejdzie w boczniaka i skończy się szansa na wzrosty.
-
Senior Member
Spółka zmieniła nazwę spółki na COLIAN. Nie wiem czy ta zmiana pomoże w zachowaniu kursu bo od jakiegoś czasu obserwować można słabość
-
Member
[COLIAN]: COLIAN (d.JUTRZENKA)
-
Super Moderator
Dwie informacje, w kolejności podania:
- Analitycy Domu Maklerskiego Banku BPS, w raporcie z 26 stycznia, wydali rekomendację "kupuj" dla spółki Colian i wyznaczyli cenę docelową dla akcji spółki na poziomie 3,79 zł,
- Colian zapowiada, że wyniki finansowe firmy za czwarty kwartał i cały 2011 rok na poziomie zysku netto, operacyjnego i EBITDA będą niższe od oczekiwań rynkowych. Spółka odniosła się do raportów analitycznych przygotowywanych przez biura maklerskie.
Wnioski to wyciągnięcia samemu.
Uprawnienia