+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2
PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Temat: [COLIAN]: COLIAN (d.JUTRZENKA)

Member Avatar snake

trafiony zatopiony, wczoraj prawdopodobnie poszły SL, już dawno taki "tanio" nie było
    Pytanie brzmi czy popyt da rade wejść powyżej 3,60 tam gdzie jego miejsce.

Super Moderator Avatar Renton_DM

Minimum pokonane o 1 grosz - jeszcze można zaakceptować, jednak kolor świec oraz kierunek wskaźnika ostrzegają. Dodatkowo średnie mają nachylenie ujemne. Optymizm jest, jednak AT mówi coś innego - i tego drugiego się trzymam

Senior Member Avatar KKamil

Podejście pod dawną konsolidację w okolicach 3,6 zł. Jak się teraz zachowa kurs, może określić kierunek na najbliższe tygodnie. Dla mnie najlepsze rozwiązanie to powrót do bocznika. Pozwoli do wytracić zmienność i może ponownie przygotować się na kolejny atak.

Member Avatar snake

kurs wrócił na "swój" poziom 3,60 PLN, aż sam sie dziwie skąd bierze taką siłe dziś ponad 3,70 PLN gdzie przez ostatnie miesiące było to moje marzenie xD

Senior Member

Zastanawia mnie czy te ruchy z podbijaniem to próba odbierania akcji na korektach czy brak siły popytu żeby wyprowadzić mocniejszy atak. Za chwilę kurs znowu wejdzie w boczniaka i skończy się szansa na wzrosty.

Senior Member Avatar KKamil

Spółka zmieniła nazwę spółki na COLIAN. Nie wiem czy ta zmiana pomoże w zachowaniu kursu bo od jakiegoś czasu obserwować można słabość

Member Avatar InfoAdministrator

[COLIAN]: COLIAN (d.JUTRZENKA)

Zmiana nazwy spółki

Super Moderator Avatar Renton_DM

Dwie informacje, w kolejności podania:

- Analitycy Domu Maklerskiego Banku BPS, w raporcie z 26 stycznia, wydali rekomendację "kupuj" dla spółki Colian i wyznaczyli cenę docelową dla akcji spółki na poziomie 3,79 zł,

- Colian zapowiada, że wyniki finansowe firmy za czwarty kwartał i cały 2011 rok na poziomie zysku netto, operacyjnego i EBITDA będą niższe od oczekiwań rynkowych. Spółka odniosła się do raportów analitycznych przygotowywanych przez biura maklerskie.

Wnioski to wyciągnięcia samemu.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2
PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia