Bravo Renton za zlokalizowanie spółki na tak wczesnym etapie.
Moją uwagę zwraca teraz wybicie w górę linii trendu spadkowego, więc po cofnięciu do niej i obronie powinny być wzrosty.
Aha przetestowałem Ispaqa z głównej strony Infoinwestora, całkiem fajnie działa. Zrobiłem taki wykres:
Kluczowy poziom wynikający z wykresu to dla mnie 1,44 PLN. Jest to minimum sesyjne z początku listopada i wynika z wyprzedaży akcji ze zleceń stoploss. Ostatni komunikat mówi, że spółka chce spłacić zobowiązania względem banków. Jak na razie reakcji na to nie ma ponieważ partycypować mają w tym akcjonariusze. Rynek zweryfikuje te fakty.
cześć,
dopatruję się pewnej analogii na wykresie co sądzicie o spółce? Najpierw konsolidacja, potem silne wybicie i próba ataku na 1,76zł. Kolejne sesje przyniosły pęknięcie stoplosów z wybitego prostokąta, korektę flagową i wybicie w konsolidację. Analogicznie do sytuacji z końcówki 2010 r. nastąpiło silne wybicie szybko zgaszone znacznym wykupieniem rynku i pękają kolejne stoplosy. Uważam, że przy obecnym poziomie równowagi RSI może nastąpić jeszcze silniejsze wybicie...? Jak myślicie, dobrze kombinuję?
Ostatnio edytowane przez kabello ; 11-02-2011 o 19:39