-
Senior Member
Ropa odbija na rynkach, a PKN nie ma siły? Ni wiem co myśleć na ten temat. Wiadomo na razie prym wiedzie KGHM, który daje sporo indeksowi ale kiedy ruszy ropa. Nawet LOTOS jest przy swoich dołkach i nie zamierza iść wyżej.
-
Od kilku dni kurs praktycznie stoi w miejscu, kurs nie może spaść ponizej 33 złoty . Moze to oznacza, że bedzie odbicie?
-
Znowu sie 33 złoty obroniło, an to wygląda że to silne pole obrony przez kupujących
-
Znowu wraca, jak bumerang nie może się poszybować w górę. Co to oznacza, że będzie niżej? Szkoda...
-
No i się kurs wybronił. Naciągali aż się podaż wkurzyła, że nie może zejść niżej, popy przywalił i teraz shorty uciekają.
-
No dzisiaj słabość, ale chyba to nie powód żeby sprzedawać. Po takim rajdzie odpoczynek jest wskazany.
-
Słabe wyniki, kurs się trzyma a to dobra oznaka. Bo pewnie były już zdyskontowane. Oby teraz tylko w górę.
-
Sprzedałem, nie podoba mi się już zachowanie giełdy. Ropa rośnie, a PKN nie. Do Widzenia. Czekam na lepsza okazję do odkupienia.
-
Senior Member
Niezły timing
Planujesz odkupować czy na razie dajesz sobie spokój?
-
Nie, na razie czekam na lepszą okazję. Uważam, że ropa za chwilę powinna spaść bo to całe wyciąganie ceny w górę jest na wyrost. Sprawa Iranu za chwilę sie pewnie uspokoi, albo rynki zrobią swoje. Bo jak taka będzie cena to Obama na pewno nie wygra wyborów prezydenckich.
Uprawnienia