+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 3
PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Temat: [jsw]: Jastrzębska spółka węglowa

Member

Słucham CNBC, prezes JSW mówi o możliwym rozwiązaniu rezerw, które były tworzone na rzecz podatków, w 4 kwartale tego roku. To około 270 mln zł. Uwolniona gotówka powinna wpłynąć na wyniki roczne spółki. Fajnie

Member Avatar InfoAdministrator

[jsw]: Jastrzebska spółka węglowa

Przeniesienie wątku po rewizji indeksów

Senior Member Avatar Stockholder

Nawet JSW sporo spada. Czy to zasługa tego że wszedł do Wigu 20, czy że surowce są przeceniane?

Member

Ale mnie przewieźli!!!. Jak zobaczyłem cenę na koniec dnia to prawie nie wyrzuciłem laptopa przez okno!!!

Member

Ale kręcą na tej spółce. Już nawet przestałem patrzeć na notowania bo nie mogłem pracować Mam dalej akcje ale nie wiem co robić. Czy może ktoś przeanalizować społkę po kątem najbliższej przyszłości. Mam akcje z zapisów, dokupiłem jeszcze na rynku ale do średniej zakupu jeszcze brakuje.

Senior Member Avatar konrad.jawor

Analiza Rentona, ale z 14-go września, chyba trochę stara - JSW . Dlatego nie wiem czy pomoże.

Member

Był nowy dołek i odbicie. Ile razy będą mnie jeszcze męczyć?

Senior Member Avatar KKamil

Cholera, ukrył się na JSW i nie chce puścić wyżej. Poczekamy, zobaczymy. Namawiam Akcjonariat Obywatelski do podjęcia działań w celu wyeliminowania nienaturalnej podazy

Senior Member Avatar Larry

Haha, Akcjonariat Obywatelski dostał nieźle po tyłku i teraz siedzi cicho z nadzieją, że kurs wzrośnie do ceny emisyjnej. Moim zdaniem ciężko będzie

Senior Member Avatar KKamil

dzisiaj znowu słabość. ten debiucik na długo zostanie zapamiętany przez ludność. Kolejne, jezeli będą, nie wiem czy będa się cieszyły popularności. Słyszałem, że PKO dopiero w przyszłym roku, SPO przełożone bo pewnie nie dostałby minister Grad tyle ile chciał, żeby zatkać deficyt.

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia