-
Słucham CNBC, prezes JSW mówi o możliwym rozwiązaniu rezerw, które były tworzone na rzecz podatków, w 4 kwartale tego roku. To około 270 mln zł. Uwolniona gotówka powinna wpłynąć na wyniki roczne spółki. Fajnie
-
Member
[jsw]: Jastrzebska spółka węglowa
Przeniesienie wątku po rewizji indeksów
-
Senior Member
Nawet JSW sporo spada. Czy to zasługa tego że wszedł do Wigu 20, czy że surowce są przeceniane?
-
Ale mnie przewieźli!!!. Jak zobaczyłem cenę na koniec dnia to prawie nie wyrzuciłem laptopa przez okno!!!
-
Ale kręcą na tej spółce. Już nawet przestałem patrzeć na notowania bo nie mogłem pracować
Mam dalej akcje ale nie wiem co robić. Czy może ktoś przeanalizować społkę po kątem najbliższej przyszłości. Mam akcje z zapisów, dokupiłem jeszcze na rynku ale do średniej zakupu jeszcze brakuje.
-
Senior Member
Analiza Rentona, ale z 14-go września, chyba trochę stara - JSW . Dlatego nie wiem czy pomoże.
-
Był nowy dołek i odbicie. Ile razy będą mnie jeszcze męczyć?
-
Senior Member
Cholera, ukrył się na JSW i nie chce puścić wyżej. Poczekamy, zobaczymy. Namawiam Akcjonariat Obywatelski do podjęcia działań w celu wyeliminowania nienaturalnej podazy
-
Senior Member
Haha, Akcjonariat Obywatelski dostał nieźle po tyłku i teraz siedzi cicho z nadzieją, że kurs wzrośnie do ceny emisyjnej. Moim zdaniem ciężko będzie
-
Senior Member
dzisiaj znowu słabość. ten debiucik na długo zostanie zapamiętany przez ludność. Kolejne, jezeli będą, nie wiem czy będa się cieszyły popularności. Słyszałem, że PKO dopiero w przyszłym roku, SPO przełożone bo pewnie nie dostałby minister Grad tyle ile chciał, żeby zatkać deficyt.
Uprawnienia